У Запоріжжі продовжується весняне прибирання

03.04.2020 09:00

В обласному центрі триває благоустрій, прибирання вулиць, дворів житлових будинків, прибудинкових територій. Зокрема роботи виконувалися біля будинку №14, що по вулиці Кам'яногірській у Вознесенівському районі.

За цією адресою працівники  виконують роботи з благоустрою території: кронують дерева, прибирають гілля. Також, із залученням спеціальної техніки, прибрали опале листя у дворах будинків №1 і №3 по вулиці Гагаріна. Мешканці кажуть — проблеми вимагали термінового вирішення.

- Нашому будинку 55 років. Багато чого стало непридатним через старість. Гілля на високих деревах у жахливому стані, могло обламатися та призвести до сумних наслідків, бо дітей довкола багато. Нарешті нам кронували дерева біля електрощита - там дроти, і було дійсно небезпечно, - сказала член управління ОСББ «Кам’яногірська-14» Ірина Мамотенко.

З початку весняного прибирання з території Вознесенівського району вже вивезено триста тонн  сміття. Нині основні зусилля спрямують на кронування дерев та вивезення гілок.

- Прибрались на центральній алеї. Це не тільки територія Вознесенівського району, але й центр міста – це бульвар Шевченка. Відремонтували та повернули естетичний вигляд малим архітектурним формам: це лавочки, урни, квітники, котрі знаходяться на алеї. Весняні роботи продовжуються. Цікаво, що січневі, лютневі ялинки ми вже вивезли в попередній період. Але тепер вивозимо березневі ялинки, котрі, мабуть, зберігалися на балконах чи десь у будівлях мешканців Вознесенівського району, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Запоріжжя Олександр Ніколаєнко.