Володимир Буряк нагадав запоріжцям про посилення карантину

03.04.2020 13:54

Кількість запоріжців, у яких діагностували коронавірусну хворобу, зростає щодня. На сьогодні в місті зафіксовано вже 12 випадків, четверо пацієнтів одужали після курсу лікування. Тому зараз особливо важливо дотримуватись вимог карантину, максимально залишатися вдома. На цьому наголосив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що у Запоріжжі зафіксовано вже 12 випадків захворювання коронавірусом. Кількість хворих зростає. Саме тому необхідно виконувати вимоги карантину. На своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова нагадав про посилення Кабміном карантинних заходів з 6 квітня:

- Звертаю вашу увагу на те, що Кабмін посилив карантинні заходи для боротьби з коронавірусом. Зміни вступають в силу з понеділка, 6 квітня. Зокрема:

- в усіх місцях загального користування необхідно бути в масці чи респіраторі;

- дозволяється пересуватися не більше, ніж по двоє, окрім службової необхідності та супроводу дітей;

- забороняється відвідування спортивних і дитячих майданчиків, а також парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності;

- забороняється відвідувати установи та заклади, що надають паліативну допомогу та соціальні послуги;

- забороняється перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу повнолітніх.

Важливо: НЕ можна перебувати на вулиці без документів, що посвідчують особу!

Будь ласка, залишайтеся вдома! Щоразу, виходячи на вулицю, ви наражаєте на небезпеку себе та інших!

Нагадаємо, у Запоріжжі працює офіційний Telegram-канал COVID-19, присвячений інформуванню про боротьбу з поширенням коронавірусу. Приєднатися до офіційного Telegram-каналу COVID-19.ЗАПОРІЖЖЯ можна за посиланням https://t.me/covid_zp.