В Олександрівському районі корчують пеньки

07.04.2020 14:08

У Запоріжжі триває благоустрій території. Після видалення аварійних дерев в Олександрівському районі залишилось кількасот пеньків. Лишень на центральних вулицях району їх нараховують близько трьохсот. Наразі їх видаляють за допомогою фрези.

За обслуговування зеленого фонду міста відповідає комунальне підприємство «Зеленбуд». В райадміністрації зазначають: іноді доводиться брати виконання деяких робіт на себе. В той же час обіцяють, що на місцях корчувань невдовзі висадять нові дерева. А перегній кореневої системи має слугувати своєрідним добривом для молодих зелених насаджень.

- З міського бюджету районним адміністраціям періодично виділяють кошти, аби ми могли підставити плече комунальному підприємству та взяти частину робіт на себе. Заради естетики наших вулиць та щоб вивільнити місце для висаджування нових дерев ми зараз займаємось видаленням пеньків. На всіх центральних вулицях в усіх пустих наразі лунках через якийсь час жителі побачать нові дерева, - розповів заступник голови Олександрівської районної адміністрації Олександр Наріженко.