У Запоріжжі вивчать причини аварії в одному з будинків, вирішується питання відселення мешканців

11.04.2020 14:15

В одному з будинків у Заводському районі відбулась аварійна ситуація через руйнування перекриття між нежитловим поверхом та підвалом. Пошкоджений триповерховий будинок, розташований за адресою вул. Павлокічкаська, 4. Він був побудований у 1952 році. У результаті ніхто з мешканців не постраждав. На місці працюють спеціалісти, які вивчають причини аварії, після чого буде визначено план подальших дій.

На місце виїхали представники керівництва міста та профільних служб. На даний момент можна повідомити, що на першому поверсі було зруйноване перекриття між першим поверхом та підвалом. Перший поверх у цьому будинку нежитловий. Однак у результаті руйнування перекриття постраждали стійки у будинку, були пошкоджені балки на 2 поверсі. Тому мешканці 2 та 3 поверху покинули будинок.

Міський голова Володимир Буряк доручив вирішити питання з відселенням сімей, які проживають у будинку. Зазначимо, у  пошкодженій частині будинку проживало 6 сімей. На даний момент департамент з управління житлово-комунальним господарством міської ради оперативно вирішує питання з відселенням сімей. План подальших дій щодо вказаного будинку буде складено після визначення причин аварії, вивчення стану будинку після аварії.