Мешканців аварійного під’їзду поселять у готелі «Україна»

11.04.2020 20:31

Мешканців пошкодженого під’їзду у будинку по вул. Павлокічкаській, 4 тимчасово поселять у готелі «Україна». Таке рішення прийняв міський голова Володимир Буряк.

Нагадаємо, на першому поверсі будинку, побудованого у 1952 році, було зруйноване перекриття між першим поверхом та підвалом. Перший поверх у цьому будинку нежитловий. Однак у результаті руйнування перекриття постраждали стійки (опори) у будинку. Одна з них була зруйнована. Пошкоджені балки 2 поверху.

Ніхто не постраждав. Люди покинули будинок. Для того щоб не допустити подальшого руйнування аварійного під’їзду Муніципальна аварійна служба оперативно розпочала встановлювати тимчасову опору під балки 2 поверху замість зруйнованої.

Отримавши інформацію про аварійну ситуацію міський голова Володимир Буряк доручив вирішити питання з тимчасовим відселенням мешканців аварійного під’їзду.

Зазначимо, у ньому проживали 6 сімей. За наявною інформацією, квартири на 2 та 3 поверсі не постраждали, але мешканців переселяють на період проведення робіт для забезпечення їх безпеки. Після вивчення існуючих варіантів Володимир Буряк прийняв рішення, що вказані сім’ї будуть переселені до готелю «Україна».

За наявною інформацією, згоду на переселення до готелю дали 5 сімей з 6. Час їх проживання у готелі залежатиме від строків завершення аварійно-відновлювальних робіт. Вже сьогодні вони у ньому поселяться. Ще одна сім’я вирішила переселитися до родичів.

Також Володимир Буряк доручив створити комісію, яка вивчить причини аварії.