Запорізькі парки готують до відвідувачів після карантину

16.04.2020 17:42

Комунальники Запоріжжя продовжують готувати місто до весняно-літнього сезону. Так, працівники комунального підприємства "Титан" планово прибирають парки та сквери. Сьогодні роботи з благоустрою проходили в одному з найулюбленіших парків Запоріжжя.

Під час карантину запорізькі комунальники щодня не лише дезінфікують об'єкти в громадських місцях, але й підтримують чистоту та красу паркових зон.

Цього разу взялися наводити лад у парку Перемоги. Зранку працівники “Титана” розпочали косити траву на всій території. А ще пофарбували пам’ятники та побілили бордюри.

Окрім того, з початком карантину тут постійно дезінфікують дитячі та спортивні майданчики і лавки. Представники КП “Титан” зазначають, після карантину на запоріжців чекатиме оновлений парк.

- Зараз на території парку працює 8 осіб, а також спецтехніка: 2 "Вікінга", "Тример" та трактор "Беларусь". Сьогодні плануємо закінчити покіс трави. Також залишився невеликий обсяг робіт з побілки та фарбування об'єктів. Далі обов'язково буде покіс трави, полив дерев, а 22 квітня для висадки привезуть 10 тисяч квітів, які ми розсадимо на клумбах парку до 9 травня, - розповів майстер КП "Титан" Юрій Ряднов.