У Запоріжжі триває санітарне кронування дерев

22.04.2020 09:27

Роботи з благоустрою продовжуються. Зокрема комунальники працювали у Вознесенівському районі Запоріжжя. Мета – ліквідувати аварійні дерева. Деякі з них знаходяться безпосередньо біля проїжджої частини і можуть становити небезпеку. Саме тому місцеві жителі звернулися до представників районної влади.

Коронують і прибирають аварійні дерева як біля проїжджої частини, так і на прибудинковій території. Вже кроновано більше 200 дерев, видалено близько сотні. На вулицях Матросова та Кам`яногірській, де працюють комунальники, нараховано 86 аварійно небезпечних дерев. Їх теж видаляють, кронують. Тут, на місці, стовбури пиляють на дрова. Незабаром сюди приїдуть комунальники з дробаркою і перероблять гілки на друзки.

- Ми планово йдемо поквартально. До нас звернулися мешканці житлових будинків, а також голови ОСББ щодо підтримки у наведенні належного санітарного ладу. Минулого тижня було вивезене минулорічне сміття і листя. Сьогодні виконуються роботи з коронування та видалення аварійно небезпечних дерев. Самі мешканці зібрали акти на знесення зелених насаджень, котрі вже засохли. А районна адміністрація допомагає мешканцям у цьому, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Запоріжжя Олександр Ніколаєнко.