Цього року у Запоріжжі випустять ще 4 запорізьких трамваї

22.04.2020 10:50

У Запоріжжі продовжується реалізація програми міського голови Володимира Буряка «Запорізький трамвай». Цього року на базі міського КП «Запоріжелектротранс» планується випустити ще 4 запорізьких трамваї, до тих 10, які були зібрані раніше. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

За період реалізації програми «Запорізький трамвай» у Запоріжжі виготовили 10 власних трамваїв. Було придбано 13 європейських трамваїв. Це дозволило суттєво оновити рухомий склад. Цього року реалізація програми продовжиться. Про це сьогодні написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» Володимир Буряк.

Зазначимо, цього року планується виготовити 4 запорізьких трамваї. У порівнянні з попередніми 10 зовнішній вигляд вагонів стане іншим, зміниться не лише це.

- Вагон отримає новий дизайн, буде оновлено обшивку салону, систему опалення, освітлення, а також кабіну водія. Так виглядатимуть всі чотири «Запорізьких трамваї», які ми випустимо цього року, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що незважаючи на те, що бюджет міста зазнав значних змін через коронавірус, оновлення електротранспорту – один із ключових напрямків, який не буде зупинено. Адже саме його запоріжці назвали серед найважливіших під час опитування восени.