У Вознесенівському районі комунальники частково замінили бордюр

22.04.2020 16:48

Попри карантин запорізькі комунальники продовжують покращувати благоустрій міста. Так, працівники КП «ЕЛУАШ» зокрема розгорнули роботи на вулиці Південне шосе, що у Вознесенівському районі. Тут замінили бордюр на роздільній смузі, який давно зруйнувався.

Діють елуашівці за таким алгоритмом: спочатку ділянку завчасно готують до робіт, далі - встановлюють металеві конструкції, що допоможуть рівномірно розмістити бордюри. Складність робіт полягає у тому, що їх потрібно розміщувати півколом, через що виникла необхідність обрізання бордюрного каменю.

Карантин - не привід призупиняти роботи з благоустрою. Тож, аби все було безпечно, крім спецодягу комунальники «озброїлися»й засобами індивідуального захисту.

- Залучили до робіт 4 працівників, цієї кількості цілком достатньо. Серед головних завдань – розбір бордюрного каменю механізованим способом та встановлення його вже безпосередньо власноруч. Задіяли також екскаватор з ковшем та гідромолот, - розповів начальник Вознесенівської ділянки КП «ЕЛУАШ» Максим Кікош.

На час робіт рух транспорту на цій ділянці не зупиняли. Загалом комунальники запланували встановити тут 140 метрів бордюрного каменю.