В Олександрівському районі демонтують старі дитячі та спортивні майданчики

23.04.2020 14:45

В Олександрівському районі Запоріжжя тривають роботи з демонтажу старих конструкцій на дитячих і спортивних майданчиках. Представники райдаміністрації двічі на рік влаштовують рейди з метою виявлення аварійних споруд. Їх вносять до списку об’єктів, що підлягають знесенню.

Всього заплановані роботи на 37 адресах, де приберуть 84 аварійні споруди. Так, на дитячому майданчику по вулиці Дніпровській, 4 сьогодні, 23 квітня, підрядники демонтували 3 зношені конструкції. Після зрізання всіх елементів їх прямо на місці розпиляли на частини і вивезли на металобрухт.

- Є договір у підрядника з організацією, котра приймає металобрухт. Демонтовані конструкції зважуються і потім виручені за брухт гроші підрядник перерахує на рахунки вже міського бюджету, - розповів голова Олександрівської райадміністрації Валерій Мостовий.

Цьогоріч на демонтаж аварійних конструкцій в Олександрівському районі виділено 48 тис. грн. Окрім цих робіт, заплановано й ремонт дитячих сходинок, гірок та гойдалок. В планах оновити 121 конструкцію на майданчиках у районі. На це передбачено 321 тис. грн.