У запорізьких парках з’явилися нові клумби з квітами

24.04.2020 09:08

Весняне Запоріжжя продовжує квітнути. Попри карантин "допомагають" весні комунальники. У міських парках висаджують петунії, сальвії, тагетіс (чорнобривці) та інші квіти, які будуть милувати око містян протягом літа. Щороку працівники комунального підприємства «Титан» висаджують до 10 тисяч однорічних рослин.

Зокрема квіткове різнобарв’я з’явилось у Вознесенівському районі. Близько чотирьох тисяч квітів висадили у парку Перемоги та ще тисячу – поблизу «Райдуги». Найближчим часом квітники оновлять і у парку Металургів у Дніпровському районі.

Не оминули увагою й міські клумби. Там переважно використовують багаторічні та цибулинні рослини.

Всього на благоустрій міста квітами комунальне підприємтво цього року витратило 119 тисяч гривень. Частину коштів влада Запоріжжя виділила з міського бюджету, ще одна частина - це кошти проєкту соціальних ініціатив "Ми - це місто", де "Титан" став одним з переможців.

- Ми також активно висаджуємо цибулинні Це тюльпани, гіацинти, мускарики. Стараємось для наших громадян - щоб було красиво та затишно в нашому місті. На жаль, зараз ще продовжується карантин, але ми сподіваємось, що скоро він закінчиться, і тоді запоріжці зможуть помилуватися цвітінням, - розповіла заступниця директора КП "Титан" Олена Петрик.