У Вознесенівському районі тривають роботи з комплексного благоустрою

24.04.2020 15:09

Наведення чистоти і порядку в місті продовжується навіть у період карантину. Так, сьогодні, 24 квітня, у Вознесенівському районі за адресами вул. Незалежної України, 41 та 45 підрядники прибрали обрізане гілля – із залученням спецтехніки переробили на друзки деревину, яка лишилась у дворі після ліквідації аварійних сухостоїв.

Днем раніше планову обрізку також здійснили за адресами вул. Незалежної України, 62, 68, 68а і на перетині вулиць Патріотичної та М. Гончаренка. Таку роботу провели, зважаючи на численні звернення місцевих мешканців. Люди скаржились, що дерева під час сильного вітру били по даху та вікнах.

- За зверненнями мешканців Вознесенівського району та за дорученням міського голови Володимира Буряка організовано процес видалення аварійно небезпечних дерев. На прибудинкових територіях вже ліквідовано 89 дерев, проведена тендерна процедура й підписаний договір на усунення цьогоріч у квітні-травні ще 76. Також вже було виконано кронування 210 дерев. На ці роботи заплановані кошти в обсязі 1 млн 870 тис. грн, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Загалом протягом дня підрядники прибрали з десяток адрес вдовж вулиці та зібрали понад 5 тонн старого гілля. Всю деревину відвезли на майданчики котелень тепломереж.