У Запоріжжі виконують санітарний покіс трави

24.04.2020 16:07

В місті продовжуються роботи з благоустрою. У всіх районах комунальники приводять до ладу клумби та косять траву. Сьогодні працювали вздовж вулиці Перемоги - тут чимало роботи.

Увесь день сьогодні працівники комунального підприємства "Зеленбуд" працюють вздовж проїжджої частини вулиці Перемоги. Тут вже треба косити першу весняну траву. Для роботи використовують спецтехніку та ручні мотокоси. Аби техніка не зашкодила автівкам та пішоходам, у роботі з нею дотримуються правил безпеки.

- Трава виростає досить швидко, тому в нас дуже багато роботи по місту. До осені маємо викошувати траву, будемо працювати в посиленному режимі. Щойно закінчимо покіс на вулиці Перемоги, перейдемо на Набережну - там теж вже висока трава. Стараємося якомога швидше завершити тут та перейти до наступних ділянок, - розповів працівник КП "Зеленбуд" Павло Жданов.

Комунальники кажуть, що й надалі працюватимуть в усіх районах, аби місто було охайним, а після карантину люди могли із задоволенням прогулятися знайомими вулицями.