У Вознесенівському районі ремонтують трамвайний переїзд

30.04.2020 15:32

В усіх районах Запоріжжя тривають поточні ремонти магістралей, наводять лад на проїжджій частині внутрішньоквартальних доріг та ремонтують тротуари. Також запорізькі шляховики відновлюють покриття на трамвайних переїздах.

Зокрема одна з бригад КП «ЕЛУАШ» сьогодні працює у Вознесенівському районі. Тут шляховики вкладають новий асфальт на трамвайному переїзді, що розташований на перехресті вулиць Лермонтова та Незалежної України. Роботи виконують без перекриття руху транспорту. Особливу увагу приділяють тому, щоб не засипати новим асфальтом колії, адже це заважатиме проїзду трамваїв.

- Ми постійно зчищаємо асфальт з колій. У роботі враховуємо особливості конструкції трамваїв, які мають зліва спеціальний зачіп, а тому вкладаємо покриття таким чином, щоб не створювати дискомфорт у русі, - розповів майстер ДЕД КП “ЕЛУАШ” по Вознесенівському району Олександр Артюха.

На ділянці планують укласти 19 тонн асфальту, роботи мають завершити вже сьогодні. Після цього шляховики розпочнуть заміну бордюрного каменю по вулиці Південне шосе, та візьмуться за ямковий ремонт по вулиці Тамбовській.