Запорізьких ветеранів привітають зі святом

04.05.2020 09:12

9 травня на муніципальному телеканалі Z відбудеться телемарафон, присвячений Дню Перемоги. У програмі – сюжети про ветеранів війни, історичний блок, концертні номери та багато іншого. Його буде проведено за ініціативи міського голови Володимира Буряка.

8 та 9 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, День Перемоги. Традиційно у ці дні в Запоріжжі відбувались масштабні заходи. Однак цього року, через карантинні обмеження, вони не відбудуться. Тому запорізьких ветеранів Другої світової війни вирішили привітати іншим чином, в онлайн-режимі. Для них 9 травня проведуть телевізійний марафон на телеканалі Z. Початок о 9:00. 

Телевізійний марафон буде складатися з низки рубрик та телевізійних сторінок.  У програмі – сюжети про ветеранів війни, історичний блок, концертні номери та багато іншого. Зокрема прозвучать пісні воєнних років у виконанні представників молодого покоління. Всі запоріжці можуть приєднатися до телевізійного марафону та подивитись його на телеканалі Z.

Також учасники бойових дій у роки Другої світової війни, інваліди Другої світової війни отримають подарункові набори до Дня Перемоги. Їх вже почали доставляти.