У Запоріжжі триває благоустрій прибудинкових територій

08.05.2020 16:05

У Вознесенівському районі комунальники прибирають прибудинкові території, видаляють аварійно небезпечні дерева. Цього разу “суботник” у п’ятницю відбувся біля Алеї троянд. Окрім сухостоїв там видалили й карантинні рослини.

Сьогодні навколо Алеї троянд видалили декілька аварійно небезпечних дерев, зібрали сміття, позбулися бур’яну за допомогою електрокосарки.

За словами комунальників, найбільше роботи через засмічування території – запоріжці залишають обгортки, недопалки та пусті пляшки просто вздовж тротуару. Все це збирає спеціальний міні-трактор, який працює за принципом пилососа.

Сьогодні подібні роботи з благоустрою комунальники виконають за низкою адрес на вулицях Перемоги та Патріотичній.

- Ми вже завершили комплекс робіт з кронування аварійно небезпечних дерев, виконали кронування 120 дерев на прилеглій до житлових будинків території, також виконали обрізку та кронування 240 дерев на території міста — це внутрішньоквартальні проїзди, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Працівники сподіваються, що  роботи з благоустрою дозволять жителям району та відвідувачам Алеї троянд насолодитися красою місцевих  пейзажів після карантину.