КП «Наше місто» продовжує ремонтувати житловий фонд

12.05.2020 16:04

Так, працівники комунального підприємства «Наше місто» виконують роботи з оновлення та реконструкції будинків, які знаходяться в їх обслуговуванні або в управлінні. Сьогодні, 12 травня, взялися за поточний ремонт покрівлі двоповерхівки на вул. Вавілова, 13, що у Дніпровському районі.

Ця будівля була зведена у 1956 році. Востаннє покрівля тут ремонтувалася років 10 тому. Мешканці верхнього поверху нарікали на протікання стелі, особливо під час сильних дощів і опадів, а також вологі кутки та плісняву в квартирах.

У вже загаданому будинку створене ОСББ. Спочатку він перебував на утриманні КП «Наше місто», а з вересня 2019 року почав обслуговуватися підприємством за договором управління.

- Коли укладали договір, не врахували поточний ремонт даху. Ми скоригували документ, збільшили тариф на 1,80 грн і будемо виконувати запланований обсяг робіт, - розповіла провідний інженер КП «Наше місто» Ірина Халіна.

Необхідну суму коштів для ремонту даху - близько 7 тисяч гривень - накопичуватимуть впродовж року. Тим не менш виконувати ремонт працівники підрядної організації почали відсьогодні та налаштовані завершити впродовж тижня. На площі 10 кв. м укладуть профнастил замість старого шиферу - лататимуть найаварійніші ділянки.

У планах на майбутнє - відремонтувати частину вимощення під будинком.