В Запоріжжі триває дезінфекція будинків

14.05.2020 17:40

В обласному центрі продовжується дезінфекція житлових будинків. Сьогодні представники керуючої компанії “Наше місто” відвідали з цією метою гуртожиток у Дніпровському районі Запоріжжя.

Комунальне підприємство “Наше місто” обслуговує 116 будинків у семи районах Запоріжжя. Один з них - триповерховий гуртожиток на вулиці Мінській. З початку пандемії кожну багатоповерхівку двічі на день працівники підприємства обробляли санітайзерами.

- На сьогодні карантин послабили, але наші співробітники продовжують санітарну обробку місць загального користування: кабіни ліфтів, двері, кнопки. Ми піклуємось про наших мешканців, щоб ніхто з них не захворів, - розповіла менеджер-управитель КП «Наше місто» Олена Озерова.

У гуртожитку чимало дітей. Зараз, з потеплінням, усі вони на вулиці, контактують між собою. Тому дезінфекція місць загального користування наразі є однією з найважливіших функцій.

Також під час карантину в будинках проводяться і планові ремонти. У цьому гуртожитку зроблено чимало. Наприклад, проведено ремонт парадного ґанку.

- Виконано ремонт шиферної покрівлі, також замінили вхідні двері в підвальне приміщення, встановлені грати входу в підвальне приміщення на суму 67 тисяч гривень, - проінформувала менеджер-управитель КП «Наше місто» Олена Озерова.

Наступного року цей будинок планують включити в титульний список капітального ремонту. Зокрема є необхідність заміни комунікацій у підвалі, що заплановано на 2021 рік.