У Вознесенівському районі оновлюють тротуари

15.05.2020 14:58

З настанням весни у Запоріжжі активно взялися відновлювати дороги та тротуари. Деякі пішохідні зони та проїжджі частини потребували оновлення вже давно. У кожному з районів міста складено спеціальні графіки планових ремонтів, дотримуючись яких і проводять роботи.

Сьогодні зранку працівники КП «ЕЛУАШ» зі спецтехнікою працювали у Вознесенівському районі. Новий асфальт вкладали біля зупинкового комплексу на вулиці Патріотичній на площі 80 квадратних метрів. 

Для покриття використовують спеціальний асфальтобетон, який прослужить до 6 років. Комунальники зазначають - він дрібніший, тому призначений винятково для пішохідних зон. Для його ущільнення не можна використовувати коток, тому на місці працюють за допомогою віброплити.

- Це спеціальна машинка, яка ущільнює асфальтобетон. Вона компактна, тож ми її використовуємо там, де не може пройти коток. Ми її змащуємо, щоб не прилипав асфальт, і потім вона під власною вагою ущільнює матеріал, - розповів майстер дільниці у Вознесенівському районі КП «ЕЛУАШ» Олександр Артюх.