КП «Наше місто» продовжує ремонтувати житловий фонд

21.05.2020 15:39

Так, працівники комунального підприємства «Наше місто» виконують роботи з оновлення та реконструкції будинків, які знаходяться в них на обслуговуванні та в управлінні. Близько тижня тому почали поточний ремонт покрівлі в дев'ятиповерхівці за адресою вул. Товариська, 43 у Дніпровському районі міста.

За цією адресою працівники КП «Наше місто» запланували залатати близько 350 кв. м площі покрівлі.

- Це поточний ремонт, покрівля перекривається частково – над квартирами, мешканці яких скаржилися на протікання під час сильних опадів. Загалом за цією адресою їх було близько двадцяти, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Діють за технологією: спочатку вирубують старий шар руберойду, далі прокладають і прогрунтовують підкладковий і вкладають основний. Востаннє покрівля тут ремонтувалася років зо п’ять тому.

Паралельно, попри запровадження карантинних заходів, комунальники викошують амброзію мотокосами разом з іншими алергенами, аби убезпечити місцевих жителів від негативного впливу пилку.

Зазначимо, жителі багатоповерхівки за адресою вул. Товариська, 43 об'єдналися в ОСББ й уклали договір управління з КП «Наше місто».

Загалом компанія обслуговує 118 будинків та 53 гуртожитки в усіх районах міста.