У Вознесенівському районі покращують благоустрій

25.05.2020 12:15

У Запоріжжі тривають роботи з упорядкування території районів. Наводять лад на вулицях, дорогах, в парках і скверах, на прибудинковій території. Зокрема у Вознесенівському районі протягом минулого тижня виконали роботи з обрізки дерев та покосу карантинних рослин.

Дерева Вознесенівського району переважно висаджувались у 50-70-ті роки минулого століття. Тому більшість з них мають незадовільний стан. Це загрожує життю людей та їх майну під час шквальних вітрів. Саме тому зелені насадження потребують своєчасної санації та видалення.

Так, протягом тижня у Вознесенівському районі підрядні організації видалили аварійні дерева за адресами: вул. Перемоги, 93, бул. Центральний, 12, вул. Григорія Несмачного, 3-а, вул. Гагаріна, 1.

Одночасно в районі ведеться систематична робота по боротьбі з карантинними рослинами. Застосовується метод скошування, який при постійному застосуванні дозволяє позбавитися шкідливих рослин. Покіс проводиться до цвітіння з метою не допустити розповсюдження бур'яну. У Вознесенівському районі покіс розпочали ще у квітні, роботи триватимуть, доки продовжуватиметься вегетація рослин.

Протягом тижня підрядники виконали покіс територій по вулицях Леоніда Жаботинського, Перемоги, Патріотичній, на дитячому майданчику по вул. Перемоги, 69, вул. Сталеварів та території, прилеглої до Алеї троянд.

Роботи з благоустрою Вознесенівського району тривають.