Запорізькі філії ЦНАП отримали допомогу для боротьби з коронавірусом

25.05.2020 14:18

Запорізькі філії Центру надання адміністративних послуг отримали допомогу від партнерів проєкту ПРОМІС, який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів. Це близько 375 літрів дезінфікуючого розчину, а також дозатори для рідин такого типу. Всі ці засоби знадобляться для запобігання поширенню небезпечного вірусу COVID-19.

Отриманий дезінфікуючий розчин – універсальний, призначений для обробки рук і невеликих за площею поверхонь та виробів. Убезпечити себе від поширення коронавірусу у такий спосіб зможуть працівники філій ЦНАП, а також відвідувачі.

- На всі ці дезінфікуючі засоби ми маємо сертифікати якості, тобто ми розуміємо, що вони відповідають критеріям гігієнічної обробки. В їх основі 70% спирту, тож засоби відповідають всім санітарним вимогам, - розповіла заступниця директора департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради Марина Глущенко.

Найближчим часом отримане розподілять між 6-ма філіями ЦНАП у Запоріжжі. Всі вони у період дії карантину надавали допомогу громадянам в онлайн-режимі – 90% звернень від заявників надходили на адресу електронної пошти. Нині вирішується питання стосовно відновлення візитів відвідувачів в умовах послаблення карантину.

Зазначимо, співпраця Запорізької міської ради та проєкту ПРОМІС має давню історію. Зокрема спільними зусиллями вже вдалося оснастити Шевченківську філію додатковою комп’ютерною технікою, інформаційними кіосками та мобільним кейсом.