Запоріжці заборгували підприємству «Вельтум-Запоріжжя» 55 мільйонів гривень

25.05.2020 16:34

Борги населення перед підприємством «Вельтум-Запоріжжя» за послугу вивезення твердих побутових відходів ростуть щомісяця, незважаючи на те, що компанія продовжує надавати послуги в умовах карантину, а також регулярно проводить дезінфекцію баків.

Станом на травень борг населення становить 55 млн грн. Щоб побороти заборгованість працівники підприємства проводять постійну роботу зі стягнення заборгованості, в тому числі й шляхом повідомлень. Якщо абонент продовжує ігнорувати оплату послуг з вивезення ТПВ, підприємство стягує заборгованість у судовому порядку.

Щоб під час пандемії не ходити зайвий раз у банк, підприємство пропонує клієнтам оплачувати послуги онлайн.

Якщо немає можливості погасити повну суму боргу, його можна реструктуризувати. Для цього потрібно звернутися до підприємства-постачальника послуг та укласти з ним договір про щомісячне рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги.

Представники підприємства звертаються до абонентів з проханням не ігнорувати проблему заборгованості, своєчасно оплачувати рахунки за надані послуги.

У разі несплати заборгованості добровільно ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» успішно здійснює стягнення в судовому порядку, з подальшим зверненням до органів виконавчої служби з покладанням на боржника суми судового та виконавчого зборів.