Володимир Буряк прокоментував підписання титулу будівництва нового пасажирського терміналу

27.05.2020 15:00

У Запоріжжі завершилось будівництво нового пасажирського терміналу аеропорту. Його було збудовано за кошти громади міста. Тепер закінчується оформлення документації, щоб після відновлення польотів термінал почав приймати пасажирів. Наразі він готовий до відкриття. Черговим етапом оформлення документів стало погодження титулу нового терміналу в ОДА. Ситуацію під час виступу на сесії міської ради прокоментував міський голова Володимир Буряк.

- Нарешті, після майже двох місяців тяганини, Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» отримав підписаний титул будівництва нового пасажирського терміналу. Дійсно, це найбільший та найважливіший об’єкт. Тепер нам залишається отримати лише підпис у ДАБІ і все – термінал готовий приймати пасажирів, - заявив Володимир Буряк.

Нагадаємо, обласна державна адміністрація довгий час не підписувала титул будівництва терміналу через бюрократичну тяганину. Володимир Буряк минулого тижня заявив, що планує винести на розгляд сесії звернення до центральних органів влади аби вони вплинули на ситуацію. У результаті ОДА все ж підписала необхідні документи ще до початку сесії.

На даний момент очікується рішення про відновлення внутрішніх та міжнародних авіаційних перельотів в Україні. Після підписання документів, що залишилися, та відновлення авіасполучення новий термінал почне приймати пасажирів.