У Вознесенівському районі видаляють аварійні дерева

01.06.2020 17:55

У Запоріжжі продовжують упорядковувати території, робити їх максимально комфортними для мешканців. Так, у Вознесенівському районі сьогодні видалили ще кілька аварійних дерев, які становили небезпеку для пішоходів.

Аварійні дерева протягом півроку не давали спокою мешканцям багатоповерхівки по вулиці Перемоги, що в Вознесенівському районі. У дворі будинку зелені насадження не лише заважали, а ще  загрожували падінням. Близько тижня тому голова ОСББ звернувся за допомогою до міської екологічної служби. Аби допомогти в вирішенні проблеми, комунальники спиляли півдесятка аварійних дерев — акації та клени.

- Велику подяку хочеться висловити всій міській владі за своєчасне вирішення нашої проблеми. Дякую, що так оперативно та дисципліновано попрацювали, - зазначив голова ОСББ «Комунальник-2» по вул. Перемоги, 109 Михайло Літовка.

На видалення аварійних дерев на території Вознесенівського району з бюджету міста виділено 105 тисяч гривень.

- Завдяки підтримці міського голови, злагодженій роботі депутатського корпусу районна адміністрація провела роботу та підписала договір на видалення 79 аварійно небезпечних дерев на території району, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.