Запоріжжя презентує новий музичний проєкт «Карантинник»

03.06.2020 10:50

Телеканал Z спільно з департаментом культури і туризму Запорізької міської ради створили проєкт під назвою “Карантинник”. Уже цієї суботи запоріжці зможуть оцінити творчість місцевих музикантів. В ефірі каналу Z відбудеться прем’єрний показ.

На телеканалі Z стартують зйомки нового музичного проєкту “Карантинник”. Учасниками перших ефірів стануть гурт «Капіталіст Бенд» та запорізька команда “Хорта”, яка обіцяє презентувати в рамках “Карантинника” свою нову пісню.

Автори проєкту зазначають: запоріжці вже звикли до фестивалів, які навесні та протягом року традиційно влаштовували у місті. Але через карантин це наразі неможливо. Тож у телеканалу Z та департаменту культури і туризму і виникла спільна ідея.

- Це важливо як для жителів, для розвитку культури у місті, так і для гуртів, щоб вони залишалися у формі. Для телеканалу – це дуже гарний контент, для телеглядачів – це цікаве знайомство з запорізькими музикантами, – розповів начальник департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Сергій Білов.

Прем’єра “Карантинника” відбудеться 6 червня о 18.00 в ефірі телеканалу Z. Надалі шукайте цей проєкт на каналі щосуботи о 6-ій вечора.