В Комунарському районі Запоріжжя пройшла зустріч з опікунами, піклувальниками дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

20.09.2017 17:10

За інформацією служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, 19 вересня відділом по Комунарському району служби (управління) у справах дітей організовано інформаційно-консультативну зустріч з опікунами, піклувальниками дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в районі.

На зустріч були запрошені головний лікар Дитячої лікарні №1, заступник головного лікаря з питань захисту материнства і дитинства Центру первинної медико-санітарної допомоги №6, представники територіального відділу освіти, управління праці та соціального захисту населення по Комунарському району.

Зустріч пройшла у форматі діалогу, під час якого опікуни, піклувальники отримали відповіді на хвилюючі їх питання, пов'язані з обов'язковим проходження дітьми медичного огляду, оформленням державних соціальних виплат, субсидій, захистом майнових прав дітей, оздоровленням та отриманням освіти дітьми даної категорії.

Всі опікуни були запрошені брати участь в міських заходах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.