В Олександрівському районі на зупинці з’явилось огородження

04.06.2020 15:25

У Запоріжжі продовжуються роботи з благоустрою. Так, сьогодні в Олександрівському районі лаштують огорожу на зупинці транспорту "Вулиця Базарна". Вона буде не тільки прикрашати тротуар, але й виконувати захисну функцію, - зазначають фахівці.

Зупинка громадського транспорту по вулиці Базарній – це дуже навантажена ділянка. Щодня тут проходять сотні мешканців та гостей міста. Раніше територія не була огороджена, тому багато людей перетинали дорогу в небезпечних місцях.

- Огорожу встановлюють для безпеки пішоходів. Адже ми бачимо, що люди перебігають через дорогу в недозволених місцях. Через це підвищуються ризики аварій та нещасних випадків. Є підземний перехід, саме ним необхідно користуватись, - наголосив голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Довжина нової огорожі – понад 450 метрів. Її встановлюють працівники підрядної організації. Для реалізації планів з міського бюджету виділено 740 тисяч гривень. Огорожа буде не лише попереджувати дорожні пригоди, але й прикрашати територію. Її пофарбували в жовтий колір - використовували порошкову фарбу, яка протримається протягом п’яти років.