Володимир Буряк привітав зі святом колектив муніципального телеканалу Z

05.06.2020 13:10

6 червня в Україні відзначають День журналіста. Традиційно напередодні професійного свята колектив муніципального телеканалу «Z» привітав міський голова Володимир Буряк.

Наприкінці 2016 року запорізький муніципальний телеканал отримав нову назву та фактично друге народження. За цей час на телеканалі Z вдалося створити професійний колектив, оновити матеріально-технічну базу. В новій сучасній студії інтегровані чотири основні знімальні зони. Тут є майданчики для ефірів новин та інформаційних програм, передбачені локації для проведення ток-шоу, а також записів інтерв'ю на різні теми. Встановлено нове сучасне світлове та інженерне обладнання, для інформаційного майданчика передбачена відео-стіна.

Телеканал Z з самого початку позиціонував себе як інформаційний, орієнтований на запорізького глядача. За кілька років Z перетворився на справді сучасний телеканал, аудиторія якого постійно зростає. Канал продовжує займати перше місце серед регіональних телеканалів за результатами моніторингу перегляду. З повним правом можна сказати, що це стало можливим завдяки підтримці міського голови Володимира Буряка, депутатського корпусу.

Напередодні професійного свята привітати колектив муніципального телеканалу Z приїхав Володимир Буряк. Міський голова наголосив, що телеканал успішно розвивається, займаючи лідируючі позиції не лише у Запоріжжі, але й серед регіональних телеканалів України.

- Багато хто вважав та вважає, що комунальні підприємства не можуть бути успішними. Мені неодноразово доводилося це чути. Однак у Запоріжжі є приклади того, що це не відповідає дійсності. Найбільш яскравий приклад – Міжнародний аеропорт «Запоріжжя». Ще один – муніципальний телеканал Z, - сказав Володимир Буряк.

Керівник телеканалу Дмитро Веліканов відзначив, що досягнутий результат став можливим завдяки кільком важливим факторам.

- Журналістика - це стиль життя. Однак ефективна робота у цій сфері неможлива без справжнього колективу, який у нас найкращий. Без теплої та дружньої атмосфери. Є ще один важливий фактор - фінансовий. Без нього ми б не мали сучасного обладнання, нової студії, належних умов для роботи. Хочу подякувати міській владі за таку підтримку, - зазначив Дмитро Веліканов.

Міський голова Володимир Буряк вручив колективу телеканалу Z та його кращим журналістам Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради.