У Запоріжжі відбудеться сімейний міський форум «Місто дитинства»

21.09.2017 11:30

За інформацією департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради, вперше у Запоріжжі 23 вересня з 10.00 до 19.00 на стадіоні «Славутич Арена» для батьків, вагітних жінок, бабусь і дідусів, молодят, хресних, дітей проводиться сімейний міський форум «Місто дитинства».

Форум спрямований на підвищення рівня свідомості батьків і дітей, захист їх прав та інтересів, підвищення рівня патріотизму, культурної, екологічної вихованості та активності, формування громадської позиції батьків і дітей, привернення уваги громадськості до існуючих проблем сім'ї (психологічних, виховних, медичних) і пошук шляхів їх вирішення.

Учасники форуму отримають нові знання і вміння, познайомляться з методологією кращих фахівців в області виховання дітей, обговорять актуальні теми в таких напрямках: народження, здоров'я, розвиток, виховання дітей.

В рамках проведення заходу передбачені «круглі столи» з представниками влади, бізнесу та громадських організацій, лекції на теми здоров'я і виховання дітей дошкільного та шкільного віку, програми різної спрямованості для вагітних і для дітей, майстер-класи для дітей і підлітків, вистава театру «Школа стюардес ».

Активних учасників форуму очікують подарунки і сюрпризи від організаторів і партнерів.