У Хортицькому районі Запоріжжя ремонтують велику ділянку внутрішньоквартальної дороги

12.06.2020 15:18

У Хортицькому районі на бульварі Будівельників проходить капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги. Роботи виконують фахівці КП «ЕЛУАШ». Планують замінити асфальт на площі 3100 квадратних метрів.

Дорога в дворі на бульварі Будівельників вже кілька років була в критичному стані. Місцевість знаходиться на схилі й підтоплення після дощів регулярно розмивали асфальт.

На початку тижня працівники підприємства «ЕЛУАШ» зрізали старе дорожнє покриття та підготували територію для подальших робіт. Сьогодні почали вкладати асфальтобетон. Для цього задіяли 6 спеціалістів і 10 одиниць спецтехніки. Завершити роботи обіцяють протягом двох днів.

Це вже п'ята адреса в Хортицькому районі, де проводять поточний ремонт асфальтового покриття. У планах - ще 5 адрес до кінця літа.

- Міський голова Володимир Буряк доручив нам цього року приділити увагу таким важливим об'єктам інфраструктури як внутрішньоквартальні дороги та тротуари. Тут поруч знаходиться бульвар Будівельників, де ми зробили реконструкцію раніше. На сьогоднішній день це одна з улюблених зон відпочинку всього 15 мікрорайону. Також поруч великі об'єкти інфраструктури, зупинкові комплекси. Але прилеглі дороги зовсім не зразкові. І сьогодні ми зробимо ці підходи. Мешканці тих будинків, які не бачили ремонту наволишніх доріг понад 15 років, отримають нове асфальтове покриття, - розповів голова Хортицької райадміністрації Олександр Пшеничний.