У Шевченківському районі триває прибирання територій

17.06.2020 13:00

Як повідомляє районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району, продовжується благоустрій території району. До наведення ладу, окрім комунальників, долучаються й місцеві жителі.

Так, голова квартального комітету №124 Ганна Саприкіна організувала суботник на центральному дитячому майданчику, що розташований по вулиці Юності, 85А. На ініціативу відгукнулись небайдужі місцеві жителі.

- За час, що триває карантин, місцеві жителі прибирають цю територію вже вчетверте. Майданчик був закритий для дітей, проте не переставав привертати увагу дорослих відпочивальників, які залишали після себе чимало сміття. Паркани та замки для них не перешкода, - розповіла Ганна Саприкіна.

Під час проведення чергового суботника на майданчику активісти зібрали та вивезли 2 мішки сміття, викосили траву та обробили всі поверхні дезінфікуючим розчином. За словами Ганни Саприкіної, на кінець червня планують пофарбувати майданчик.

Загалом у районі вже ліквідовано 67 несанкціонованих сміттєзвалищ, вивезено майже 1100 кубічних метрів побутових відходів, висаджено понад 1650 квітів.