КП «Наше місто» продовжує ремонтувати житловий фонд

18.06.2020 14:12

Так, працівники комунального підприємства «Наше місто» виконують роботи з оновлення будинків, які знаходяться в них на обслуговуванні та в управлінні. Сьогодні, 18 червня, почали поточний ремонт покрівлі гуртожитку, розташованого за адресою вул. Олімпійська, 26а, що в Комунарському районі міста.

Цей гуртожиток КП «Наше місто» обслуговує з листопада минулого року – після передачі його у комунальну власність одним із запорізьких підприємств.

Ремонт покрівлі – одне з першочергових завдань, адже дах тут знаходиться у вкрай незадовільному стані. Місцеві жителі неодноразово скаржилися на протікання під час сильних опадів.

- Нині проводяться роботи з поточного ремонту покрівлі. У подальшому тут необхідний капітальний ремонт, адже жодного разу у будівлі не ремонтувалися ані мережі, ані дах, - розповіла начальниця виробничо-технічної служби КП «Наше місто» Тетяна Антонова. 

Загалом комунальники запланували "залатати" 100 кв. метрів покрівлі. Дах м’який, тож смугами вкладають руберойд. Впоратися мають за тиждень.

Також за останніх 7 місяців за цією адресою встигли замінити частину каналізації, у планах – виконати заміну ще 40 м, а також стояка опалення.