Пішохідна зона на проспекті Металургів зміниться у вересні

18.06.2020 17:40

У Запоріжжі продовжується реалізація низки проєктів з благоустрою, розвитку інфраструктури. Продовжується реконструкція скверу Піонерів, зони відпочинку на вулиці Лейтенанта Шмідта, шляхопроводу Каліброва-ІІ. Вже приймає відвідувачів реконструйований Правобережний пляж. Не залишився без уваги і проспект Металургів.

Розпочинається і реалізація нових проєктів. Один з них – капітальний ремонт пішохідної зони на ділянці проспекту Металургів. Нещодавно тут розпочалися роботи. Сьогодні міський голова Володимир Буряк прокоментував початок робіт на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Міський голова нагадав, що минулого року було відновлено шляхопровід на проспекті Металургів, який з’єднує Заводський район з центром міста. Тепер настала черга частини пішохідної зони проспекту Металургів, від шляхопроводу до квіткових павільйонів. Тут буде виконано капітальний ремонт, який планується завершити у вересні.

- Зокрема ми замінимо стару плитку на ділянці від шляхопроводу до квіткових павільйонів. Пішохідну частину відремонтуємо з урахуванням потреб батьків з дитячими візочками та людей з інвалідністю. Крім того, встановимо на проспекті нові лавки, - написав Володимир Буряк.