З запорізького аеропорту тепер можна буде долетіти до Німеччини

18.06.2020 18:40

Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» продовжує відкривати нові рейси. З 2 серпня з запорізького аеропорту можна буде потрапити до Німеччини, лоукост WizzAir запускає рейс «Запоріжжя – Дортмунд». Вартість квитків – від 24,99 євро. Про це сьогодні повідомив міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Останні кілька років Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» успішно розвивається. Підтвердженням цього є не лише відремонтована злітно-посадкова смуга, збудований новий термінал, готовий до відкриття, а й зростання кількості пасажирів, нові авіаційні рейси та напрями.

Навіть в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції Запоріжжя продовжує вести переговори про відкриття нових рейсів. І це приносить результат. З 2 серпня розпочне працювати рейс «Запоріжжя – Дортмунд» лоукоста WizzAir. Літаки здійснюватимуть вильоти двічі на тиждень – щосереди та щонеділі. При цьому вартість квитків буде від 24,99 євро. Про це міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Володимир Буряк також нагадав, що минулого року лоукост SkyUp відкрив рейси з Запоріжжя до Шарджі, Тель-Авіва, бюджетний рейс до Києва. З цього року планується запустити рейси до Ріміні (Італія), Іракліона (Греція), Батумі (Грузія), Ларнаки (Кіпр), Бургаса (Болгарія), Прага (Чехія) авіакомпанії SkyUp, а також бюджетні рейси до Будапешту (Угорщина), Відня (Австрія), Вільнюсу (Литва), Вроцлава (Польща), Гданська (Польща), Кракова (Польща) лоукоста WizzAir. Однак все буде залежати від ситуації з поширенням коронавірусу.

Міський голова відзначив, що новий термінал аеропорту повністю готовий приймати пасажирів. Як тільки буде отримано всі необхідні підписи, його буде офіційно відкрито. Аеропорт «Запоріжжя» в зв’язку з пом’якшенням карантину вже відновив внутрішні рейси та чекає на заявки від авіакомпаній на здійснення інших рейсів.