Володимир Буряк звернувся до запорізьких медиків

19.06.2020 17:00

Міський голова Володимир Буряк звернувся до медиків Запоріжжя, привітавши їх з професійним святом, яке цього року відзначають 21 червня. Відповідне звернення оприлюднене на публічній сторінці Володимира Буряка у соціальній мережі «Фейсбук».

Міський голова наголосив, що цього року День медика випав на нелегкий час. Володимир Буряк подякував медичним працівникам за те, що з перших днів поширення коронавірусу вони рятували життя запоріжців, ризикуючи своїм здоров’ям.

Міський голова Володимир Буряк нагадав, що триває реформа медицини, до якої багато питань. У цій ситуації міська влада намагається не залишати поза увагою жоден медичний заклад міста. Виконуються ремонти приміщень, оновлюється обладнання, введені надбавки до зарплат лікарям, медсестрам, які працюють у первинній ланці медицини.

За кілька попередніх років у Запоріжжі придбали 63 сучасні апарати штучної вентиляції легенів. Цього року додається ще 25. Також цього року у Міській лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги запрацює сучасний ангіограф.

Володимир Буряк наголосив: найцінніше, що має місто - це руки, знання, професіоналізм медиків. І це варте захоплення.

Міський голова Володимир Буряк звернувся до запорізьких медиків