У Запоріжжі інспекція з благоустрою стала арбітром сусідської комунальної суперечки

23.06.2020 16:43

У боротьбі за чистоту своїх дворів посварилися мешканці двох багатоповерхівок по вулиці Професора Толока у Бородинському мікрорайоні Запоріжжя. Будинок № 34а звинувачував будинок № 34 в утворенні купи сухого віття на прибудинковій території. Розбирати суперечку сьогодні приїхали представники інспекції з благоустрою та Дніпровської райадміністрації.

Мешканці багатоповерхівки № 34а поскаржилися, що це сміття їм підкинули сусіди з 34-го будинку. У свою чергу голова ОСББ по вул. Професора Толока, 34 Олександр Сова запевнив, що це звалище існує вже певний час, і вже невідомо, хто спилював та складав тут гілки.

Поставити крапку у комунальній суперечці взялися представники інспекції з благоустрою та Дніпровської райадміністрації. Після перемовин із мешканцями обох будинків та обстеження території вирішили — прибиратимуть спільними зусиллями.

- Висновок з нашої сьогоднішньої перевірки такий: ОСББ по вул. Професора Толока, 34 та керуюча компанія «Місто для людей», яка обслуговує будинок № 34, отримують припис протягом тижня гуртом прибрати звалище гілля. Якщо цього не буде зроблено – винні будуть оштрафовані. Нагадаю, що за захаращення території передбачено штраф до 1700 гривень, - виніс вердикт начальник інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Віталій Лисенко.