Запорізьких дітей готують до тенісного турніру

24.06.2020 13:34

27-28 червня в Запоріжжі відбудеться масштабний регіональний турнір з тенісу - «Кубок стріли» серед хлопчиків та дівчаток до 12 років. Участь в ньому візьмуть діти з 10 міст України, серед яких і запоріжці. Зараз вони проходять активну підготовку.

Для участі в турнірі вже подали заявки понад 50 дітей з різних міст України. Це змагання є першою великою тенісною подією для дітей, що відбудеться в Запоріжжі. Тому весь вільний час перед змаганнями діти проводять на тренувальних майданчиках.

- Діти хвилюються, чекають, тренуються. Це для Запоріжжя перший такий великий турнір для дітей від Федерації тенісу України. Він дає рейтингові бали гравцеві, які знадобляться для участі в наступних змаганнях. Дуже важливо підтримати юних тенісистів на цих вихідних, це додасть їм сил для перемоги, - розповів президент Запорізької обласної федерації спорту Олег Панченко.

Представники федерації запрошують всіх бажаючих підтримати запорізьких спортсменів у дні турніру 27-28 червня на тенісних кортах підприємства «Мотор Січ».