Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» потерпає від нових випадків вандалізму

24.06.2020 17:16

Станом на 23 червня на підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» повідомляють про 66 зіпсованих контейнерів з початку року. Керівництво підприємства подало заяви за фактом підпалу контейнерів у районні відділи поліції Запоріжжя для проведення слідчих дій.

Шкода контейнерам завдається не тільки внаслідок підпалів, а й через неправильне використання, наприклад, перенавантаження гілками, землею, будівельними відходами. Так, днями під час збору твердих побутових відходів за адресою вул. Музична, 8 два оцинкованих контейнери виявилися повністю заповненими землею, один пластиковий контейнер став непридатним через завантаження землею.

«Вельтум-Запоріжжя» нагадує, що контейнери підприємства призначені виключно для твердих побутових відходів.

Внаслідок того, що чисельність зіпсованих контейнерів дуже велика і постійно збільшується, підприємство буде змушене обмежити кількість баків на контейнерних майданчиках, на яких вони були спалені або зіпсовані більше двох разів через неправильне використання.

Представники підприємства звертаються до жителів Запоріжжя з проханням ставитися дбайливо до контейнерів для збору твердих побутових відходів. Адже чистота прибудинкової території залежить не тільки від своєчасного вивезення сміття, а й від цілих контейнерів у достатній кількості.

«Вельтум-Запоріжжя» просить повідомляти про випадки навмисного знищення сміттєвих баків, підпалів, викидання в них будівельних відходів за телефоном 067-619-72-72, анонімність гарантують.