У запорізьких будинках ремонтують покрівлю

02.07.2020 13:12

КП «Наше місто» продовжує поточні ремонти в будинках, що перебувають у нього на обслуговуванні. Наразі роботи тривають у Шевченківському районі, в будинку № 14 по вулиці Авраменка.

Днями тут розпочали заміну покрівлі. Загалом оновлять близько 300 квадратних метрів покриття. Також заплановані роботи з герметизаціі міжпанельних швів та утеплення трубопроводу центрального опалення.

- Наразі усі ремонтні роботи у будинку виконуються відповідно до діючого тарифу. Втім, у зв’язку з тим, що мешканці все ж створили ОСББ, ми будемо переходити до співпраці за прямим договором. Вже проведені збори, документ знаходиться на погодженні. Після цього нами спільно з управлінням ОСББ буде проведено огляд будинку та складено список необхідних робіт, які ми виконуватимемо надалі, - зазначив провідний спеціаліст КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Підтримувати будинок у належному стані, розповідають мешканці, допомагає їх тісна співпраця з майстром ділянки та керівництвом підприємства. Адже усі роботи фахівці виконували вчасно, незважаючи на несплату деякими співвласниками коштів за обслуговування будинку.

- Восени ми мали проблему з підключенням опалення через застаріле обладнання. Його не міняли через недостатнє накопичення коштів на нашому рахунку, адже заборгованість по будинку на той момент перевищувала 150 тисяч гривень. Ми поспілкувались з представниками КП «Наше місто», нам пішли назустріч та зробили повну заміну у борг, який ми згодом виплатили. Тож співпраця у нас налагоджена, а зі створенням ОСББ та укладенням прямого договору на управління, сподіваємось, вона тільки покращиться, - розповіла заступниця голови ОСББ по вул. Авраменка, 14 Тамара Іванова.