Міська влада посилить систему контролю перевізників

21.09.2017 18:10

Один з останніх випадків, що стався у маршрутному автобусі громадського користування - конфлікт між водієм і учасником АТО викликав невдоволення серед тих, хто мають право на безкоштовний проїзд. Пільговики вимагають виконання їх прав і шанобливого ставлення до них.

Для врегулювання конфлікту управлінням з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради була організована спільна зустріч з учасниками АТО, бойових дій. В ході зустрічі виникла жвава дискусія.

- Підвели підсумок, як ми будемо діяти далі. Управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку проконтролює, щоб в салонах автобусів були вивішені інформаційні таблички із зазначенням пільгових категорій, які підлягають перевезенню безкоштовно, телефону «гарячої» лінії, буде проведена перевірка на наявність відеореєстраторів у транспорті. Також планується створення робочої групи, або ж до складу існуючої увійдуть представники учасників АТО, бойових дій, щоб безпосередньо брали участь у перевірках і реагуванні на всі виникаючі конфліктні ситуації в сфері перевезень пільговиків, - підсумував начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради Олександр Власюк.

В управлінні з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради наголошують, що у договорах з перевізниками міститься вимога про необхідність забезпечення перевезення пасажирів пільгових категорій і строго дотримань цих пунктів. Однією з вимог є ввічливе ставлення до пільговиків, його ніхто не відміняв. А тому буде вестися жорсткий контроль і розслідуватися кожен інцидент, що виник у зв'язку з недотриманням вимог перевезення пільговиків.