У Вознесенівському районі Запоріжжя косять траву

03.07.2020 16:26

У Запоріжжі триває робота з благоустрою територій. Сьогодні підрядники працювали у дворі будинків 64 і 66 по вулиці Наукове містечко, на острові Хортиця. Жителі будинків скаржилися на антисанітарний стан прилеглих територій. Міська влада проблему вирішила в найкоротші терміни.

Двір по вулиці Наукове містечко, 64-66 вже кілька років без двірника. Колись частина мешканців відмовилася від цієї послуги, і тепер всі тут зіткнулися з проблемою засміченості території. Кажуть, що своїми силами не можуть впоратися.

До того ж територія навколо цих будинків не повністю знаходиться на балансі обслуговуючої компанії. Велика частина землі - у власності заповідника. Однак власник не поспішає виконувати свої зобов'язання з благоустрою.

Тому місцеві жителі звернулися до міської влади з проханням розібратися з проблемою.

Сьогодні на адресу приїхали підрядники для покосу карантинних рослин. Мешканці кажуть, що не очікували, що на їх прохання відреагують так швидко.

- Дякуємо міському голові Запоріжжя Володимиру Буряку, голові райадміністрації Олександру Ніколаєнку за оперативність та чуйність. Це була справжня проблема, адже тут росте дуже багато карантинних рослин, повзають змії. Тепер, після покосу, стало набагато краще і затишніше, - розповіла мешканка будинку номер 64 по вул. Наукове містечко Юлія.

Після покосу трави залишилося вирішити питання з двірником. За порадою голови Вознесенівської райадміністрації жителі будуть збирати підписи для відновлення цієї послуги.

- Інтереси жителів району, всього Запоріжжя для міської влади мають першочергове значення. Ми намагаємося швидко реагувати на кожне прохання мешканців і за можливості вирішити їх проблеми. Сьогодні для робіт залучили підрядників, щоб допомогти жителям Наукового містечка побороти карантинні рослини. Тепер найближчим часом ця проблема їх не торкнеться, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.