«Вельтум-Запоріжжя» тепер приймає клієнтів з комфортом

06.07.2020 16:40

У зв'язку з виробничою необхідністю на підприємстві виділили приміщення для прийому абонентів і зробили там якісний ремонт. У ході робіт передбачили все, щоб відвідувачі почували себе як вдома. Так, тепер вони зможуть чекати своєї черги не на ногах, а сидячи на дивані або лавці.

Фасадні роботи вже повністю закінчені, всередині ремонт поки триває. Тут замінили покрівлю, застарілі комунікації, виконали косметичний ремонт в кабінетах.

Поки карантин клієнтів приймають на імпровізованому ресепшені, який встановили на вулиці. На територію підприємства пропускають по одній людині, щоб мінімізувати ризик поширення коронавірусу.

За словами працівників «Вельтум-Запоріжжя», зараз людей все одно менше, ніж раніше. В середньому близько 50 осіб на день. Пояснюють це не тільки карантином, а й спекою, яка стоїть в місті протягом декількох тижнів.

Найпоширеніші причини, з яких абоненти приходять в офіс підприємства - це отримання спеціальної тари для збору ТПВ у приватному секторі або перерахунок за спожиті послуги, якщо людина була у від'їзді.

Втім, працівники підприємства кажуть, що в будь-якому випадку немає необхідності приходити в офіс особисто. Практично всі питання можна вирішити онлайн.

- Ми зараз налаштували свою роботу таким чином, щоб абоненту було зручно. Можна написати нам на електронну пошту або зателефонувати - будь-яким зручним для споживача способом. Сюди зараз приходять ті, хто хоче особисто поговорити з фахівцем, хто не зміг забрати пакети у голови кварталу. В іншому ми повністю відкриті для комунікації, - розповіла начальниця абонентського відділу підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова.