«Вельтум-Запоріжжя» під час карантину працює в штатному режимі

06.07.2020 17:00

Протягом всього періоду карантину підприємство «Вельтум-Запоріжжя» продовжує свою роботу у звичайному режимі. Однак, зміни все ж є. Сьогодні працівники розповіли про них.

Перш за все зміни стосуються приватного сектора. Якщо раніше споживачі могли отримати пакети не тільки у квартального або на підприємстві, а ще й в районних адміністраціях, то зараз останні не приймають відвідувачів до кінця карантину. Втім, як і раніше абоненти можуть взяти тару для ТПВ у голови квартального комітету або завітавши до офісу «Вельтум-Запоріжжя».

Голова двох кварталів найбільшого в місті - Шевченківського - району Ганна розповідає, що роботи зараз стало набагато більше. Так, тільки за червень вона видала мешканцям приватного сектора 3358 маленьких і 1678 великих пакетів для ТПВ.

Зараз Ганна, як й інші квартальні, приймає замовлення на пакети в телефонному режимі. Каже, так і зручніше, і безпечніше.

- За телефоном я приймаю замовлення, вони мені надсилають підтвердження своєї оплати, адресу. Я в свою чергу замовляю пакети у «Вельтум-Запоріжжя». Після поставки я теж не контактую з мешканцями безпосередньо. Всі замовлення передаю через вікно. При цьому ми дотримуємося всіх заходів безпеки - маски, рукавички. Так і працюємо, - розповіла голава квартального комітету №115, 124 Шевченківського району Ганна Саприкіна.

За словами представників підприємства «Вельтум-Запоріжжя», вони працюють без змін, у штатному режимі.

- Ми без збоїв забезпечуємо всіх пакетами, у нас їх дуже багато. Працюємо згідно з графіком. Понеділок і п'ятниця - Шевченківський район за заявками, вівторок - Дніпровський, середа - Заводський, четвер - Комунарський і Олександрівський райони, - розповіла начальниця абонентського відділу підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова.