Володимир Буряк: «Пишаюся тим, що в Запоріжжі є такі підприємства, як «Запоріжтрансформатор »

21.09.2017 17:00

Сьогодні відбувся урочистий захід, присвячений 70-річчю Публічного акціонерного товариства «Запоріжтрансформатор». У ПК «ЗТЗ» зібралися представники трудового колективу, ветерани підприємства. Привітати трансформаторобудівників зі святом прийшли представники обласної та міської влади.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що йому особливо приємно привітати колектив «Запоріжтрансформатору» з ювілеєм підприємства напередодні Дня машинобудівника.

- Пишаюся тим, що в Запоріжжі є такі підприємства, як «Запоріжтрансформатор». Тут шанують традиції, шанують ветеранів. На підприємстві є справжній колектив, який досягає результатів не тільки для себе, але і для всього міста. Хочу побажати, щоб ваше майбутнє залежало тільки від результатів вашої праці, - сказав Володимир Буряк.

Кращі працівники ПАТ «Запоріжтрансформатор» були нагороджені медалями, Подяками, Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Відзначимо, «Запоріжтрансформатор» - одне з провідних машинобудівних підприємств України. Високотехнологічна продукція ПАТ «ЗТР» поставляється в 88 країн світу. Серед покупців компанії з США, Іспанії, ПАР, Уругваю. Запорізькі трансформаторобудівники освоюють нові ринки та розширюють асортимент своєї продукції.