У Запоріжжі безкоштовно проконсультували пільговиків

21.09.2017 17:55

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запоріжців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних і т.д.).

В ході міських консультацій, які проводяться кожного третього четверга місяця в ДК «Орбіта», запоріжці-пільговики можуть отримати безкоштовну правову допомогу. У четвер, 21 вересня, у ПК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі, які стали дев’ятими у 2017 році.

Фахівці різних галузей права надавали консультації городянам, яких цікавили питання пільг та соціального захисту, пенсійного забезпечення, житлово-комунального господарства, спадкового, цивільного, трудового, земельного законодавства тощо.

Цього разу за юридичною допомогою звернулися дванадцять запоріжців. На питання городян відповідали департаменту правового забезпечення міської ради, управління праці та соціального захисту населення міської ради по Коммунарському району, управління соціального захисту населення міської ради і так далі.

Для зручності запоріжців-пільговиків безкоштовні районні консультативно-правові зустрічі також сьогодні пройшли у всіх районах міста.