Центральні дороги Запоріжжя ремонтують у вечірній час

13.07.2020 17:49

Доки містяни відпочивають після трудового дня, на головних вулицях Запоріжжя кипить нічна робота. На дорогах міста підрядники виконують масштабну реконструкцію покриття.

З дев’ятої вечора на розі проспекту Соборного і вулиці Дніпровської починається ремонт. Через значне транспортне навантаження  на цій ділянці покриття просіло, а подекуди навіть утворились ями. Місцеві жителі й самі автомобілісти кажуть - оновлення дороги було вкрай необхідне.

Роботи здійснюють вночі, аби не заважати руху транспорту й уникати заторів на дорогах. На цій ділянці підрядники мають оновити майже чотири тисячі квадратних метрів асфальту по обидві сторони руху. Розпочали з демонтажу старого покриття. 

Крім цієї ділянки, підрядники планують оновити покриття загальною площею 20 тисяч квадратних метрів ще на трьох дорогах Запоріжжя. Серед таких – перехрестя вулиць Лермонтова та Якова Новицького, проспекту Маяковського і вулиці Сталеварів з проспектом Соборним.

- Протягом 4 днів займаємося фрезеруванням асфальтобетону на проспекті Соборному, знімаємо старе покриття, яке було вже в дуже поганому стані. Далі зможемо розпочати асфальтування. Гарантія на новий асфальт – три роки. Якщо щось із ним станеться, будемо виправляти за свої кошти. Після закінчення робіт на цій ділянці перейдемо на вулицю Якова Новицького, і далі – на проспект Металургів, - розповів заступник головного інженера ТОВ “ОНУР Конструктіон інтернешнл” Олександр Цвященко.

Усі ці ремонти ремонти планують завершити менш ніж за два тижні.