Центри зайнятості Запоріжжя відновлюють особистий прийом громадян

14.07.2020 17:28

З 7 липня відновлено особистий прийом клієнтів безпосередньо в приміщеннях Запорізького міського центру зайнятості. Прийом здійснюватиметься обов’язково з дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій міністерства охорони здоров’я України.

Втім, до офіційного завершення карантину, зареєструватись як безробітний громадянин може трьома шляхами. Потрібно вибрати один із зручних для себе способів:

1. Звернутись особисто до центру зайнятості (прийом громадян буде обмежений санітарними нормами). Ознайомитися з переліком необхідних документів можна за посиланням  http://surl.li/dwel.

Або обрати один із двох онлайн-способів, де потрібно заповнити або написати власноруч лише дві заяви – про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю. Бланки тут: https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg.

2. Надіслати заяву про надання статусу безробітного на електронну пошту центру зайнятості, де буде зручно обслуговуватися.

3. Надіслати заяву за допомогою онлайн-порталу державних послуг Дія.

Також фахівці нагадують, що безробітні, які були зареєстровані під час карантину онлайн, повинні при особистому відвідуванні центру зайнятості надати оригінали своїх документів.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефонами гарячої лінії Запорізького міського центру зайнятості: (061) 284-99-87, (061) 284-90-92,  (061) 708-40-34, (061) 708-40-14.