Інспектори з паркування провели перший вечірній рейд

16.07.2020 15:52

У Запоріжжі інспектори з паркування почали періодично чергувати й у вечірній час. Перший рейд днями провели на бульварі Шевченка – перевірили дотримання правил дорожнього руху.

Мешканці довколишніх будинків втомилися власноруч боротися з водіями, котрі заїжджають на тротуар і залишають свої автівки на пішохідній зоні. Крім того, вмикають до пізньої ночі гучну музику, яка заважає.

Інспектори здійснили рейд і наклали стягнення у вигляді штрафів на власників транспортних засобів, які були припарковані з порушеннями. Молоді люди, котрі приїхали на одній з автівок, намагалися завадити цьому - приховати номерні знаки і навіть викликати поліцію.

Інспектор з паркування виніс постанову на місці, власник автомобіля має сплатити штраф у розмірі 255 гривень.

Нагадаємо, служба інспекторів з паркування була створена наприкінці минулого року як відділ департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради. Інспектори забезпечені відповідною формою та сертифікованим обладнанням. Окрім рейдів вулицями міста та покарання порушників правил дорожнього руху,  вносять пропозиції щодо покращення тієї чи іншої території, а саме щодо збільшення кількісті паркувальних місць та "кишень". Це дозволить зробити  Запоріжжя більш комфортним для автомобілістів і пішоходів.