Сучасний дитячий спортивний майданчик відкрито в Запоріжжі у дитячому садку № 6

22.09.2017 13:45

Сьогодні в дитячому садку № 6 «Капітошка» справжнє свято. Діти, батьки та вихователі зібралися на урочистий захід, присвячений відкриттю сучасного дитячого спортивного майданчика. Дитячий садок «Капітошка» став одним з переможців конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто» і отримав грант на суму 70 тис грн. за еко-проект «Запорізькі козачата».

Метою проекту було створення умов для фізичного та патріотичного виховання дітей. Сьогодні в «Капітошці» виховується 130 дошкільнят. Привітати дітей та педагогів з перемогою в конкурсі та відкриттям сучасного спортивного майданчика прийшов заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Дуже приємно, що в наших дошкільних закладах відбувається поліпшення матеріально-технічної бази, - зазначив Анатолій Пустоваров. - Дітям стає цікавіше, комфортніше, веселіше - це дуже важливо. Діти в дошкільному віці повинні бути здорові і, звичайно ж, щасливі. Хочу відзначити, що наші співробітники сфери освіти дуже активні, вони беруть участь у великій кількості грантових проектів. Цього року мільйони гривень залучено додатково позабюджетних коштів для реалізації тих чи інших проектів. Левова частка - це конкурс соціальних ініціатив «Ми - це місто» комбінату «Запоріжсталь». Я теж був членом експертної ради і бачив, наскільки деякі проектні заявки були вдалими, в них вкладено велику працю і величезне бажання людей зробити наше місто кращим. Упевнений, завдяки спільним зусиллям, ми зможемо виховати здорових, щасливих і успішних дітей.

Як зазначає керівництво дитячого садка, встановлений дитячий спортивний майданчик відповідає усім сучасним вимогам. Він безпечний, виконаний з екологічно-чистих матеріалів, має гарантійний термін експлуатації 50 років.